Rörgruppen bildades hösten 1983 och har sedan dess utfört en mängd olika projekt i och runt Stockholm.

Vi har ett brett sortiment, i allt från stambyten (vi har utfört stambyten i ca 7000 lägenheter) till avancerade medicinska installationer som kirurg och röntgenkliniken i Örebro och Astra Zenecas byggnad 334. Nyproduktion av 850 lägenheter på Lilla Essingen samt om och tillbyggnad av Farsta, Kista och Sollentuna Centrum är också några av våra större projekt som vi gärna profilerar.

Bred erfarenhet av olika installationer

Rörgruppen har bred erfarenhet av installationer i stockholm

Rörgruppen har en bred erfarenhet genom en mängd olika projekt i Mälarregionen. Projekt med kvalificerande installationer finns i centrumbyggnader där det ställs krav på kompetens och resurser med olika typer av rörinstallationer. Utöver allmänna rörinstallationer så ingår installationer till hyresgäster och butiker med individuella önskemål som ofta ska genomföras inom en pressad tidsram

Utdrag på kunder och uppdrag se sid 5.

Rörgruppen är ett auktoriserat VVS-företag

Generellt krav är att vår personal genomgått föreskrivna kurser med godkänt resultat. Arbetsledande personal med minst två års dokumenterad erfarenhet av projektledning eller arbetsledning av  VVS-installationer. Montörer har en grundutbildning med erhållet VVS-certifikat, utbildningsbevis eller motsvarande.